|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Au Lacky, pa potpuno si me promasio.
Ono zasto zovu vise clanova zirija nije NIKAKVA ideologija, nego ukus, i relativno opste obrazovanje. Dakle nista ne nedostaje pobednickoj pesmi, a pogotovo ne izvodjacu, nego se MENI (zato su me zvali) Najvise svidja pesma kojoj sam dao 12 poena, a opet, nekom drugom clanu se vise svidja neka druga, znas ono: neko voli popa, neko popadiju, a opet (bas kao na Beoviziji) neko pa voli popovog sina, i to ti je Lacky moj, nikome se nista ne pravdam, nemam razloga za to NIMALO. Pomalo sam cak i ponosan sto spadam u one na koje MATERIJALNO nikako nisu mogli da uticu, naime, ne kazem da sam nepodmitljiv, to je svako, ali meni nije ponudjena adekvatna suma do sada, a verovatno nece ni od sada. Ako ne znas sta nedostaje pobednickoj pesmi, ja ti tu ne mogu pomoci,to je sada TVOJ stav, a izvodjacu ZAISTA NISTA NE NEDOSTAJE, tu se slazemo 100% Pozdrav... P.S. da sam komunista? svasta mozes da mi kazes,prijatelj si mi, pa me ne vredja, ali za tu tvrdnju apsolutno nema osnova! Trece: nije Srpsko kada napravis primitivan harmonski sled i progresije, dovedes frulasa, violinistu, kavalistu, koristis turske melizme, i onda kazes kako je to srpsko, vidi, kako ja shvatam, a nije da nemam iskustva, vecina onoga sto nam se predstavlja kao "Etno" je u stvari opravdanje za nedostatak obrazovanja,primitivizam, nedostatak muzickog znanja i imaginacije. Ne stidim se sto sam Srbin, naprotiv, nikada se doduse nisam time preterano dicio, ali se stidim u ime onih koji svoj primitivizam predstavljaju Srpstvom,vecina zbog koristoljublja i lokalnog prestiza, a priznaces, nije ih malo, a naravno CAST RETKIM IZUZECIMA!!!
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |