Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-03-2008, 02:34 AM   #11
slowstar
Pro Member

Default Re: Beovizija 2008

Au Lacky, pa potpuno si me promasio.
Ono zasto zovu vise clanova zirija nije NIKAKVA ideologija, nego ukus, i relativno opste obrazovanje. Dakle nista ne nedostaje pobednickoj pesmi, a pogotovo ne izvodjacu, nego se MENI (zato su me zvali) Najvise svidja pesma kojoj sam dao 12 poena, a opet, nekom drugom clanu se vise svidja neka druga, znas ono: neko voli popa, neko popadiju, a opet (bas kao na Beoviziji) neko pa voli popovog sina, i to ti je Lacky moj, nikome se nista ne pravdam, nemam razloga za to NIMALO. Pomalo sam cak i ponosan sto spadam u one na koje MATERIJALNO nikako nisu mogli da uticu, naime, ne kazem da sam nepodmitljiv, to je svako, ali meni nije ponudjena adekvatna suma do sada, a verovatno nece ni od sada.
Ako ne znas sta nedostaje pobednickoj pesmi, ja ti tu ne mogu pomoci,to je sada TVOJ stav, a izvodjacu ZAISTA NISTA NE NEDOSTAJE, tu se slazemo 100%
Pozdrav...
P.S. da sam komunista? svasta mozes da mi kazes,prijatelj si mi, pa me ne vredja, ali za tu tvrdnju apsolutno nema osnova!
Trece: nije Srpsko kada napravis primitivan harmonski sled i progresije, dovedes frulasa, violinistu, kavalistu, koristis turske melizme, i onda kazes kako je to srpsko, vidi, kako ja shvatam, a nije da nemam iskustva, vecina onoga sto nam se predstavlja kao "Etno" je u stvari opravdanje za nedostatak obrazovanja,primitivizam, nedostatak muzickog znanja i imaginacije. Ne stidim se sto sam Srbin, naprotiv, nikada se doduse nisam time preterano dicio, ali se stidim u ime onih koji svoj primitivizam predstavljaju Srpstvom,vecina zbog koristoljublja i lokalnog prestiza, a priznaces, nije ih malo, a naravno CAST RETKIM IZUZECIMA!!!

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules