Go Back   Rumski Forum > Gost Foruma > Arhiva > Ogi Radivojević

Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 07-03-2008, 07:36 PM   #11
master29
Banned

Default Re: Autorska i izvođačka prava

Quote:
Originally Posted by profa02 View Post

Da sam kojim slučajem sa njima potpisao ugovor, definitivno bih se osećao pokraden.

Naravno,po samoj logoci si pokraden pre nego sto i sam svatis brzinom munje.Ej ljudi pa u Sokoju ima advokatska sluzba koja godinama nista,APSOLUTNO nista nije uradila.Izglasali su upravni odbor(za koga????)
Neki likovi sa jednom pesmom koja se nije ni cula dobijaju ekstra honorare,dok drugi cije se pesme godinu dana u fulu vrte po tv i radio stanicama dobijaju crkavice.Eto toliko o njihom postenju.Stigao mi je izvestaj da su na toalet papri potrosili 80.000 din za paketice njihovoj deci 24.000din ej gde je tu logika.Imaju pun k..ac zaposlenih koje kad zoves kazu,sto se nama zalite pa imate upravni odbor.Smeeeeesno godinama lade jaja i za to dobijaju pare ide im staz a stariji umetnici crkavaju od gladi.ssrammmmmmmota nad ssssssssramotama
master29 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules