|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
^ma nisu nekomunikativni nego ne znaju nishta o svojim proizvodima.. ishao sam do azme u kg i slali su me iz maloprodaje u veleprodaju, pa odatle u samu radionicu.. itd.. nemaju ni jednu sobu oblozenu svim materijalima.. imaju jednu sobu na kojima su direktno na zid zakucane AD ploche.. svih vrsta sem onih koje su meni trebale.. usput im je i u medjuvremenu pukao alat za izradu jedne vrste tih AD plocha, pa sam uzeo druge.. pa sam jooosh chekao jer su chekali tkaninu da im stigne iz italije..
![]() srpska posla.. al dobro, naposletku sve se fino zavrshilo.. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sredjivanje gitare | RokStudio | Razno | 10 | 12-10-2015 05:42 AM |
DIY Vocal booth & Control room?! | Eomsy | Dizajn i konstrukcija studija | 719 | 20-10-2014 09:35 PM |
control room, dizajn, pomoc, fokus: apsorberi low mid, hvala! | johnjogurt | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 29-10-2009 07:26 PM |
Izolacija prostora ? | stefan123 | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 20-03-2008 11:58 AM |
kamena stijena u control room-u? | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 24 | 26-03-2007 01:29 AM |