Prvo bih zeleo da se zahvalim svima onima koji na ovom forumu nesebicno dele svoje znanje i iskustvo. Lepo je videti to da u svetu muzike postoje ljudi koji nisu sujetni. Lepo i cudno. Zahvaljujuci postovima iskusnijih od mene, puno sam naucio u zadnje tri godine, prateci forum. A, kako ni ja nisam neko ko je u muzici od juce, nadam se da ce biti onih koji ce i od mog znanja imati koristi.
E, sad...pitanje! EV ZX4, ZX5 ? Kakva su vasa iskustva sa ovim kutijama? U bendu trenutno imam 4 x 18" JBL bas binove + 4 x Zeck Vector T3 (12"+1"HF), vezano preko aktivne skretnice, uz to imam i 2 x Yamaha C115 (15"+2"HF) koje sluze za dozvucavanje, u full range varijanti.
Planiram dva Zeck-a da ostavim za monitoring, a umesto druga dva, u kombinaciji sa bas binovima da ubacim dve nove kutije. ZX4, ZX5, ili nesto trece?
Znam, kazacete da sam izmesao babe i zabe, ali sta je tu je. To je razglas koji je periodicno sklapan. Ne bi mi se isplatilo da uradim neko radikalno pretumbavanje.
Hvala na savetima! Ne postoji pod forum za live, pa sam postovao, tu gde su slicna pitanja vec postavljana. Nadam se da nisam pogresio.