|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]()
@clusterchord
Ni ja nisam vozio ono staro auto sto se pali na kurblu, pa mogu da kazem da nova kola mogu isto a i bolje ![]() ![]() što ne znači da ne bih! Takodje, niti sam ikad slao poruku u flaši ili golubom pismonošom pa da znam da će ti i preko interneta stići isto ako ne i bolje! Tako da i meni ide na jetra uopšte čitava ta priča i mitovi o iskustvu sa hardverom i uopšte hardverskim uredjajima....već dugo dugo zamišljam Miloša Obilića kako je prije kosovskog boja odsvirao par bas linija na MiniMoog-u, ili Robina Hooda kako ležerno improvizuje po nekom Jupiteru prije nego što ode da otima od bogatih i daje siromašnima, Niti sam bio na Mjesecu da znam da postoji Last edited by balthazaar; 26-01-2008 at 09:06 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
problem sa eqium / roger nichols uniquel-izer | Arthur | Audio Software | 6 | 24-03-2009 06:13 PM |
novi LINN Drum II | DaBear | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 19-01-2008 09:57 AM |