|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#22 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Imaš i nekoliko službenih basic tutoriala koje je Phoenix sam snimio, možeš ih skinuti tamo. Ukratko, EWQLSC je sigurno jedan od najboljih zborova, uz SOV, s time da je, naravno, prvi koji implementira tehnologiju spajanja glasova u WordBuilder kroz masovne multise, što nije slučaj s ostalim choirsima zbog čega je najviše popularan. Ako ćeš koristiti multise za wording trebat će ti opaka pila od mašine, pogotovo ako želiš istovremeno pokrenuti i cijeli orkestar kroz MIDI (većina ima posebnu mašinu samo za SC), ali ako bouncas instrumente ili stemove, ne bi trebala imati problema, pogotovo ako su ti specsi malo jači. Naravno, zavisno od tipova fraza, broja istovremenih glasova i sampleova, ali svejedno, vjerujem da nećeš imati problema (iako, kažem, zavisi kako radiš). Votox je pak posebna priča, al to ćeš vidjeti i sama. U svakom slučaju, svakako poslušaj sve što se radilo s time na SOL-u, forum tamo je općenito nezaobilazno mjesto za sve koji se žele baviti orkestralnim radom. Moje osobno iskustvo s SC-em je takvo da u početku dok se nisam navikao na njihov zvuk nisam mogao vjerovati da nije riječ o pravom zboru. Tako da si pametno uložila novce. Ovdje možeš čuti dvije stvari u kojima sam ih ja koristio: LINK LINK Last edited by atmajian; 25-12-2007 at 04:09 PM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|