|
Produkcija Elektronske Muzike Sve sto vas interesuje u vezi produkcije elektronske muzike, modernih zanrova i pravaca: |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |||
Psiho
|
![]() Quote:
- ja saslusham svaku kritiku, uzmem je u obzir, ne uzimam je k srcu i prihvacham chinjenicu da ne postoi koshulja koja svima jednako dobro stoi. I najbolja glazba se nekome ne svidja, a i najloshija ima svoje poklonike. Nichije i niti jedno mishljenje ne smatram "upadom" u thread... dapache. Thread sa jednobraznim mishljenjima mi djeluje potpuno idiotski jer znam da u stvarnom zhivotu deset ljudi ima deset razlichitih mishljenja. Ovo je prvenstveno produkcijski i glazbeni forum pa ne vidim potrebu da se ponashamo kao fan club-ovi gdje su svi ZA, a biti PROTIV je zabranjeno pravilnikom i doista iracionalno u kontekstu fan club-a. Quote:
![]() Quote:
Iako chitajuchi sad svoje postove vidim da sam mogao i malo suptilnije izraziti svoje mishljenje pa ako se netko uvrijedio zbog "lunapark" etikete ja se isprichavam... nie bilo s tom namjerom.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|