|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
MCI Master
|
![]()
mislim da bi bilo ok podijelit moje veselje s vama....
prije skoro dvije godine krenuo sam od smeca sastavljat nesto sto nisam znao niti kako se zove!!!!!! a izgledalo je ovako neki su tvrdili da sam lud i da je to nemoguce vratit u funkciju...da je to samo za dijelove...a neki su govorili da to necu zavrsit!!!!! ali evo ...uspio sam HVALA SVIMA NA SAVJETIMA i POMOCI......OVAKO JAVNO LJUDI KOJI SU VREMENOM, VJEROM U TO STO RADIM, IDEAMA, SAVJETIMA i DOBROM VOLJOM POMOGLI...HVALA VAM!!!!!! MICEK, KARL GRANT, KRUNO STIMAC - STRUJA, NIKOLA FUCKAR, IVICA PEHAREC, GORAN JANKOVIC, WEST END STUDIO, BOGGY, RAJKO MARICIC, RAF, NATALIJI, MARTINU, CHARLES MASSEY, DJ HRVOJE GOLUBIC i ekipa s DIY Grupe......... evo do kuda se doslo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() samo da napomenem iza ovoga su 1000 + sati rada i puuuno neprospavanih noci.........nije mi zao ni sekunde!!! ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Funk Instrumental | phil.milmax | Promocija radova | 26 | 16-03-2009 11:38 PM |
VST-ovi za G Funk | moka | Audio Software | 21 | 07-02-2008 04:50 AM |