|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Mene je kontaktirao A&R dveju jaaaaaaakop poznatih americkih hip hop label-a (da ne pominjem o kome se radi) i trazio mi instrumentale za dva jaaako poznata svetska MC-ija, naravno dao mi je oficijelnu mail-adresu sajta na koju treba da mu saljem itd...Ja mu poslao, on mi reko da se njemu dopada da ce da prosledi i nakon dve nedelje mi je odgovorio kao "There's no feedback from the artists", ali kao "Go on with sending me the instrumentals"...Blabla, hoce kao da radi sa mnom i ljubazno mi se zahvajuje, ali sam nacuo da imaju obicaj da kradu producente itd, jer sam pricao sa isto jednim poznatim hiphop producentom odozgo, koji tvrdi da su ga doticni pokrali....
E sad ja sam vas drugari hteo da pitam nesto, posto ne znam nista o tome, a jel bi SOKOJ mogao da me zastiti od moguce kradje intrumentala od ovih preko?Mislim ako registrujem svoju muziku u SOKOJ-u itd...? Ajde gosn Vrach ti imas iskustva sa ovim ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li ovo ima da se kupi u Bg ili Srbiji? | Klarinetista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 11-01-2008 07:14 PM |
Najbolji Studio U Srbiji? | Dean Milenkovic | Razno | 223 | 16-02-2007 12:18 PM |
Audix u Srbiji | OFF | Razno | 5 | 05-11-2006 06:50 PM |
Status Off Topic-a i ostale najave | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 18-05-2005 12:14 PM |