Quote:
Originally Posted by Bitch
... taman te pohvalim ... a ti mene glavom u zid
|
Pa nije to bila tvoja glava, vec moja, a s obzirom da nije bosanska, jos uvek mi zvoni. Koliko god sam lupao glavu nisam uspeo da ukapiram otkud tolike razlike, ako su mixevi identicni, a nesto zvuci kao da je pokvareno. Problem je kad neko ulozi trud (kao ti), pa svaki komentar dozivljava licno, onda covek mora da pazi i mozda se cak ogranicava sa komentarima da ga ne bi pogresno shvatio. Ja jos nisam dao komentar, vec sam samo konstatovao da ako negde neki instrumenti nedostaju, a negde ima visak, to onda nisu male razlike, vec nisu uopste isti mixevi, pa je apsurdno da se komentarisu sabirnice u razlicitim mixevima. Cudno mi je da ti se potkrao takav propust, i ako smem da budem iskren, izgubio sam poverenje da je i ostalo bez greske, pa sam izgubio i volju da pravim dalja poredjenja, sto je steta, s obzirom na trud koji si ulozio. Nadam se da ces me ispravno shvatiti, i umeti da cenis trud koji sam ja morao da ulozim da skinem, i preslusam sve fajlove da bi (za sada) zakljucio da je to bilo gubljenje vremena (kojeg mi je, s obzirom na moje godine, jos malo ostalo).
RM