|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U direktnom poredjenju sa Emulatorom (Bregin E4 je bio dosta dugo kod mene) bar kada se radi o klasicnim, orkestarskim zvucima, klavirima, GUDACIMA, simfo brassu, Woodwinds i tako dalje, a bogami i bubnju i udaraljkama, Z8 ga je "oduvao" po prisutnosti, kvalitetu visokog dela spektra, dinamici, i faznoj korektnosti. Ovo kazem kao svoje licno misljenje. Bio sam vlasnik S3000 XL kojim sam bio zadovoljan, ali 32 mega RAMa je zaista i tada bilo skandalozno malo, pa sam sa njega 'vukao' po neki snare, kick, bass gitaru i eventualno neki manji brass program, i to je sve. Jako me zanima kako radi Kirk Hunter symphonic, koji sada postoji kao VSTi ili AU...to su po meni, u AKAI formatu bili najupotrebljiviji gudaci, a skoro svi me pitaju za 'recept' kako dobijam gudace u svojim aranzmanima, sto je naravno layer, a ne samo jedan program... Poz.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|