Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Computer Hardware

Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 30-06-2007, 12:10 PM   #31
zmaj
Stara Rumski Elita 2003.

zmaj's Avatar

Default Re: Veceras Instalisan ruDAW U Xxl Studiu

Primetio sam da ljudi u stvari pricaju napamet i na osnovu onoga sto su culi ili procitali na netu...svako ko je vise od dva puta kliknuo misem na meku vise se nikada nije vratio na pc...problem je u tome sto vecina ljudi kod nas u stvari pojma nema sta je mac i kako to radi,na zalost...Ja verujem da je Divinerov Pc opaka masina i da je puno paznje i truda ulozeno u taj projekat,a kada je tako rezultati ne izostaju,ali postoji nesto sto ne moze ni on niti bilo ko drugi da izmeni a to je Windows koji je bolestina od OS-a...Bas mene briga sto je on kompatibilan sa milijardom harverskih komponenti (sto i nije pohvalno,obicno onaj ko bije na deset frontova gubi na svih deset).Kada meni padne sistem ili se iz nekih neobjasnjivih razloga izdebilise ja necu reci:"Da,sjebo mi je projekat,ali on je zato kompatibilan sa milion miseva i monitora...".Pc se jos moze urediti ali Windows je Windows i tu nema sta da se prica...Opet,i na njemu ljudi rade,i ne kazem da je nemoguce raditi na PC-u,ja kod mene radim na PC-u,ali ne zato sto sam njime fasciniran nego zato sto jos uvek nemam Mac
zmaj is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules