|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | |
Mason
|
![]() Quote:
Moj post jeste malo sarkastican iz razloga sto sam do sada cuo odlicne usnimke, sa ne preskupim mikrofonima, od strane ljudi koji su vesti sa opremom, uz dobre pevache, a isto tako sam cuo i smece od vocala, przevine i paljevine sa ne znam ni ja kakvim chudima. Dakle, rekao bih da ako imas NT2A, a usnimci vokala ti nisu dobri, problem trebas da potrazis pre na drugom mestu, pa tek na kraju da kazes "ne valja mic"... tesko da je mic u pitanju... Ali... mi smo ipak Srbi... moramo mi ipak malo da ga tupimo ![]() Metallica je glas snimala sa Shure SM7B, Michael Jackson je sa tim mic-om radio "Triler", za vocal na albumu "Stadium Arcadium" - R.H.C.P. bese valjda koriscen SM7, ili SM57... a meni vocali na tim izdanjima ne zvuce bas tako jadno ![]() Po meni, posto je covek postavio konkretno pitanje, ako uzme taj NT2A, ne bi trebalo da pogresi, pogotovu ako se uzme u obzir to da nije pitao "Da li da uzmem U-47, ili jubilarnu seriju radjenu za Hitlerov treci rodjendan"... Ako mislis da se AKG C-4000 hiljade ichim izdvaja u ovoj klasi, hmmm... ja to ne bih bas mogao da kazem... dakle, po meni... prednost za NT2A od pomenutih za te pare, a od ne pomenutih Oktavi MK-319... narocito uz eventualnu kasniju doradu OVDE
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 27-06-2007 at 02:06 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rode k2 vs NTK | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 34 | 28-03-2011 07:32 AM |
Rode NT5 ili... | akordeonista | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 36 | 17-05-2009 09:14 PM |
rode ntk | koca | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 12-03-2009 04:31 PM |