|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Smara me stalno ponavljanje istih stvari strankama koje dolaze da odrade nesto u mom studiju, tako da imam nameru da napravim neku informativnu tablu koja bi bila okacena na vidnom mestu i davala sasvim jasne informacije o pravilima i nacinu rada. Da li ste vi ramisljali o tome ili je sve uvek stvar dogovora? Svako ima svoj fazon, a moj je da nikada ne editujem nista pred strankama, vec samo zapisujem njihove ideje i kritike i to posle nasamo realizujem. Time se oslobadjam ,,pametnjakovica'' koji me posebno nerviraju sa svojim poznavanjem pro tools-a, a dosli kod mene da im radim u Nuendu... Ako znas sta treba da radis, onda to radi u svojoj kuci! Sta vi mislite o tome?
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kvalitet // Kucni studio | alfom | Razno | 7 | 21-11-2008 11:21 AM |
Kucni studio | Hayem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-10-2007 11:08 AM |
kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 12:22 PM |