|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#16 | ||||
|
Pro Member
|
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Ne, nisi glup ( bez patetike molim) - daleko od toga, opet iz mog empirijskog iskustva ekstremno glupi ljudi izazivaju bas to - revolt i osudu, jer ne vide uticaj svog karaktera i ponasanja na okolinu- tacnije misle da su oni jedini upravu i da svi ostali grese. Agrumenti su vrlo cesto izneti protiv tvog stava i misljena, samo sto tvoja intelektualna arogancija ( nisam nasao bolji termin) ti ne dozvoljava da to i shvatis kao argument ( veoma cesto validan ). Vrlo cesto nastupas sa visine, sto se oseti u mnogim tvojim postovima..."slichne fraze "shiroke potroshnje" bez specifichnog znachenja" uglavnom se tako i odnosis prema postovima koji se obracaju tebi. Quote:
Zasto bih uradio ignore??...umes ti veoma lepo i koncizno da kazes tvoje stavove i misljenje samo kad hoces, mada ruku na srce podjednako odes i na ovu stranu zbog koje sada raspravljamo. Nisam izneo moj stav na zadatu temu iz razloga sto nista mnogo drugacije nisam mogao reci od ljudi koji su vec nesto rekli, samo bi bila varijacija na temu na koju su mnogi - medju njima i ti veoma lepo izneli svoja opazanja sa kojima se prilicno slazem, kada budem osetio da mi je misao i stav dovoljno sazreo da ga iznesem budu siguran da cu to i uraditi. Ovako , vise volim da cujem tudje misljenje bez da brzam sa mojim - cisto da bi i ja nesto rekao ( sindrom ), a u tome me cesto ometaju i iritraju postovi zbog kojeg smo i poceli ovu prepisku Dakle, da li je ovo argumentovano? ili ces meni i ostatku ljudi koji se slazu sa mnom ( zamisli ima i takvih ) opet tvojom retorikom prosvetliti um i pokazati koliko smo daleko od univerzalne istine...iskreno se nadam se da neces ![]() Ziv bio.
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|