Re: opet ja
a jedna stvar mi pada na pamet???Pojavio se novi X5d ... U stvari, ono sto je x5d bio u odnosu na t3,x3 i n364 to je sada novi x50 u odnosu na triton seriju...
Dakle moram malo o arhitekturi... Triton klasik je synt koji generise farbe iz 32mb ROM sirovina... To je bas stara sinteza.... U narednim godinama pojavljuju se prosirenja (njih 8 ukupno) koja u stvari nose nove rom sirovine za pravljenje farbi... Tako u klavijaturi Triton STUDIO kada je kupis stoji najobicniji triton klasik sa klavirskim prosirenjem ali je taj model tada imao priliku da u njega odjednom stanu sva ostala prosirenja te da na kraju (ako puknes jos soma i po na sva prosirenja) imas 150mb sirovina za pravljenje farbi... Pojavljuje se zatim EXTREME koji sva prosirenja ima u sebi (cetiri u celosti ostalo u best of obliku) a jos vaznije od svega ima svoj potpuno nov grand piano sempl... Prvi klavirski sempl na triton seriji koji uopste moze da se svira... Ostali su GROZNI... Na extremu se javlja i po koji potpuno nov string i guitar sempl...
E sad.... Korg je izbacio malen synti x50 koji u sebi ima kompletne TRITON klasik sirovine (dakle svih32mb) + best of sa svih prosirenja ukljucujuci i poslednje klavirske semplove... Ukupno ima 64mb ROM sirovina-dvostruko vise nego triton klasik,a vrlo vazno za shvatiti-dvostruko vise nego STUDIO kad ga kupis (studio model ima visoku cenu jer ima opcioni rezac i audio rekording i prosto amerima je najeftiniji all in one studio...)...
Dakle ozbiljna malena sprava postovacu ti neki moj demo ako si zainteresovana..... Bio mi je synti na studiju par dana.... Cjena,prava sitnica... nesto malo preko 600e
|