DaBear... Jan je doshao u kontak sa Victorious-om, likom iz NY-a o kome on moze bolje da vas informishe, neki ortak Masta Kille iz Wu-Tanga, radio mu produkciju za taj neki mixtape koji je hostovao i koji je skoro izasho u prodaju, a ovo shto smo exportoval je za nekog Drop7 ortaka, opet stvari za neki EP...
Ovo shto su oni kao "radili" je tako smeshno da nije ni za pomen. Pocevshi od instrumentala u jednom kanalu shatro smixanih... preko neke "plasticne" produkcije i sl. Uzevshi u obzir da su to verovatno street izdanja, ajde i kao da im se oprosti ,ali iskreno, njihov mix nemoze vodu da nosi ni pilot snimku koji bi se recimo kod Jana ili mene odradio u studiju, tu je negde u rangu kako takvog demo-a...
Skoro sam gostvao jednom ortaku iz Francuske (Al Kan, ortak momka koji je meni pre 4 godine gostovao na albumu - Ken Veliki iz grupe Digital) na mixtape-u, isto ce to biti neko street izdanje, ali taj zvuk koji su oni izvukli je kud i kamo bolji nego li ovo shto smo slushali da su u US radili...
davormen: to SHIT dugme je specijalno projektovano za moju gengsta tastaturu koji iskljucivo koristimo za kontrolisanje gengsta mixova u ProToolsima

hehehe
Lapsus... shta da se radi

heheh