|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
pa hajde da ne ostanem nedorecen...
inace malo sam u guzvi sa ispitima pa nisam svaki dan na netu pa ovako sporadicno pucam ![]() hm, stvarno je zavrzlama, ali mislim da to ide ovako.. [moguce je da gresim, neka me neko ispravi ako je tako, jer tu smo da zajednickim snagama pronadjemo najbolje resenje.. ![]() za svaki fajl koji se pusti u winamp-u zvuk[signal] se rutira do odgovarajuceg plugina koji ga procesira, u slucaju mp3 to je in_mp3.dll, u slucaju wav to je in_wav.dll i tako za svaki format.. u option/preferences/input kada se konfigurise bilo koji od ovih pluginova u output stavci stoji 16-bit output [kod mp3 to je podesavanje za decoder,wav doduse ima i 32-bit output- od winampa 5.xx pa nadalje] i ukoliko se npr. mp3 dekoduje 16bit-nom preciznoscu, na izlaz - odgovarajuci plugin koji je izabran u option/preferences/output ide zvuk koji je dekodovan sa 16bit-no, e sad zasto direct sound pokazuje output:24bit u tvom slucaju, stvarno ne znam, a voleo bi da znam ![]() sad u prilog ovome sto sam naveo moze posluziti sledece: winamp version history za verzije 5.xx * Improved: [in_mp3/in_mp4] 24bit AAC playback * Improved: [in_mp3] 24bit MP3 playback, 64bit internal precision * New: optional 24bit playback for many codecs (turn it on in Preferences->Playback) [mislim da ukoliko se ukljuci, onda winamp overrides setovanja u npr. in_mp3.dll, ovo dole npr. kaze da je poboljsanje: da in_wm.dll sledi ono sto je podeseno u Preferences->Playback * Improved: [in_wm] follows 24bit/mono/surround playback setting |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
TC daje besplatne plugove | La notte | DSP forum | 16 | 24-02-2009 10:53 PM |
Materijalli koji apsorbuju zvuk, recimo od... | Adi | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 29-05-2006 01:46 AM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |
Zvuk... | kVu | Promocija radova | 6 | 11-03-2004 08:18 PM |