|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
ja se ne bih slozio....razlike su bar na mojim monitorima velike...nema fajla koji isto zvuci. Snimio sam gitaru iz razloga jer pokriva ceo frekventni spektar. Mozda sam mogao kvalitetniju acc. da nadjem, ali u ovom momentu nije bilo moguce, gitaru je svirao jedan moj kolega koga na forumu maltene svi znate i mnogi ga smatraju za vrhunskog muzicara, ali flasa vina pre svirke cini svoje
![]() Treba uzeti u obzir da je i Sennheiser MKH 800 u pitanju, svako ko poznaje ovaj mik. zna da "hvata" sve i da je strasno osetljiv...zato je osecaj "razdaljine" stalno prisutan...u ovom slucaju moze se oceniti pre koji bolje i losije prenosi prostornost. U svakom slucaju nisam sujetan i volim da diskutujemo, jer samo tako mozemo svi da naucimo, dosta ljudi je na ovom forumu koji nisu snimali gitaru, dosta ih je koji su profesionalci....bitan je dijalog da bi dosli do 100% korisnih informacija za sve. Sto se tice testova, ima mojih gresaka, ali sam voljan da ih ispravim...slobodno vreme koristim da bih ljudima na ovaj nacin pomogao koliko mogu(zadnji me je kostao 8 sati rada)...od sada snimam izvor zvuka ili sinus ton,bice odvratnije za usi, ali verovatno merodavnije.... ili jos bolje dajte neki predlog kako da se izvede test ili da prestanem sa testovima skroz? @ perun Ukocila me ledja, lezim vec 3 dana i ubise me injekcije...cim se sredim zovem...trebas mi nesto. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |