|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zdravo ljudi
moram pitati nesto sto me veoma zanima interesujem se za akustiku tek od nedavno, al sam procitao sve do cega sam mogao da dodjem, i evo sad sam stigao i do ovog sajta, i veoma sam hepi zbog toga ![]() e sad... treba nesto i da se radi posto se sve to procita... to jest da se primeni Naravno kao i vecina osoba ovde procitao sam i projekte za pravljenje Absorbera od mineralne vune i bass trap-ova itd, znate od onoga Ethana i ostalim forumima Koliko sam mogao da razumem od svih tim stvari razumeo sam... ali ono sto me najvishe gnjavi je sledece ![]() Tako da sad lupam glavu sta da cinim. Svi nesto, kao, stave preko toga tkaninu neku ili mozda josh nesto i kao sve je u redu... ali BRE najsitnija vlakna koja tu i "navodno" prave stetu su velicine od otprilike par mikrometra ( ne beh da vredjam niciju inteligenciju... ali to je milioniti deo metra):o . eeej... okej okej znam da necu da sedim na toj vuni i da je koristim kao kauc, ali treba da veci deo sobe( u kojoj spavam, jedem i provodim veci deo vremena) ispunim tim cudom. U stvari ja sam se raspisao a zanima me samo jedno ako neko moze da da misljenje. Kada bih presvukao vunu necim kao sto je kesa za djubre iliti slicnim materijalom, koliko bih smanjio efikasnost vune tojest absorbera? Jer probao neko mozda neshto slicno ili ak se razume neko neko molim vas savetujte ( naravno pricam o ovoj "cvrstoj" vuni) aj nadam se da ne gnjavim previshe ![]() uzdravlje Last edited by kok; 29-10-2006 at 09:10 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
najlon preko apsorbera | IK | Dizajn i konstrukcija studija | 39 | 02-02-2011 11:13 PM |
bootovanje preko usb-a | liman021 | Computer Hardware | 1 | 15-11-2008 09:32 AM |
Osvetlenje preko PC | Lordcuprija | Computer Hardware | 0 | 25-04-2008 09:57 AM |