|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
mod?rateur analogue
|
![]() eto, odose pare. trebalo mi je hitno rjesenje za voice-over i za lead vokale. trenutno sam na akg 414-ici, sto je napredak od NT1, ali plan mi je pocetkom godine stari U87 ili Sondelux iFET7. nisam sad mogao ici na nesto vece (cijeli kanal sa kompom i eq-om). htio sam prvo samo vrhunski pre. radit cu za pocetak sa RNC-om, koji je prilicno cist ako neides preko 4dB gain redukcije. zavrsavam i DIY GSSL-ov kompresor, sa originalnim dBx vca-ovima, pa cu probat i s njime , kad mi bude trebalo masnijeg karaktera u kompresiji. htio bih nakon toga nekakav samostalni eq, jer volim neki put stanjiti bas i dodati presence nekim stvarima vec unaprijed, a ne u vst-u, jer mi tako oslobodi jos headrooma, i zvuci zdravije - utjeram ga glasnije u konverter. ima li netko prijedlog za EQ, nesto s cime je radio, i dobro mu radi na vokalima ? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kucni studio - Ideje i sugestije | Spofolica | Dizajn i konstrukcija studija | 97 | 23-06-2009 04:06 PM |
Ideje za prostoriju ? | alen | Dizajn i konstrukcija studija | 41 | 25-11-2007 01:08 PM |
-= Pesma, zakon, ideje ... =- | ProkDu | Slobodan Marković | 5 | 04-05-2007 09:31 AM |
Tri mo?da dobre ideje | Shady | Predlozi i sugestije | 12 | 29-04-2005 04:38 PM |