|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#23 | |
Guest
|
![]()
idekius:
Ali moras priznati da je mucenje samo sa jednim UAD-om... ![]() ![]() Kako meris protok kroz PCI magistralu? Ocigledno da je za UAD-ov GPU (s3 trio) dovoljan bandwith PCI magistrale... Ali bas me zanima sta koci, kad se preoptereti uad? Da li mu je slab gpu, PCI magistrala, spora memorija(na UAD-u), ili je ima malo, pa je onda velika potreba za streamovanje iz RAMa... Quote:
Sve ovo sto pricam sam negde procitao, probao i licno se uverio! Graficka kartica vrlo mocna sprava i jeftina je samo zbog milijarderskog gaming trzista. Pored brzog procesora odlikuje je i mnogo sira veza GPU - GDDR - 3.0 GHz dual-core Pentium4: 24.6 GFLOPS - NVIDIA GeForceFX 7800: 165 GFLOPs - 1066 MHz FSB Pentium Extreme Edition : 8.5 GB/s - ATI Radeon X850 XT Platinum Edition: 37.8 GB/s Jedino usko grlo je PCIe magistrala. Kao sto sam vec rekao, zbog latence(upload - download) i bandwith-a(4gb up + 4gb dw) |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Delay | zmaj | Audio Software | 13 | 30-03-2009 10:16 PM |
Pilotirani delay??? | bojanmil | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 19-06-2008 02:42 PM |
vst delay | loomen | Audio Software | 12 | 04-04-2008 10:30 PM |