|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
ja sam je vrteo prosli vikend i moram priznati da i meni nesto fali. Sve super radi i zvuk ubija. U semplu mi fali nesto, kao da ne ide do kraja, ne zavrsava se. A mozda je to i zato sto me podseca na jednu stvar za koji ne mogu da se setim punog naziva, mislim da se zvala "I feel good things for ya" i ima plavi omot sa nandzarastim slovima
![]() Moram da je nadjem.[/QUOTE] Sempla nema - izlaziran je. U originalnoj verziji ove pesme (iz 80'-ih) nema glavne teme, pa nije bilo nista da se sampluje. Pesma je u 2 akorda sve vreme, vokal je takav, melodija takva....Glavni riff koji je "podigao" pesmu je onaj novi sa zujavim sinti akordima... Al' to je sve toliko nebitno....ovo ce kao sto sam vec rekao, imati rok trajanja od jedno 3 meeseca, 4-5 kompilacija i to je to. Pomoci ce da se plati renta za studio 2-3 meseca, itd...Sva ta muzika IONAKO zvuci isto! ako ima neko da uzme i plati super! ionako je sve skucano za 3 dana.... A Soulfuric i Mr. Nelson su preistorijski ostatci labela i DJ- koji jos uvek vrte ovu vrstu muzike.... |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Novi RME! | Maiv | Computer Hardware | 5 | 04-03-2009 04:16 PM |
Leb i Sol-Novi Sad | Dexxy | Razno | 27 | 22-11-2006 07:26 PM |
novi stylus , novi battery | markoni | Audio Software | 5 | 14-11-2004 01:51 PM |
Novi SIR v1.005 | puRe | Audio Software | 10 | 13-02-2004 11:27 PM |