Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-09-2006, 06:28 PM   #11
perun
Pro Member

perun's Avatar

Default Re: Producentska etika

Quote:
Originally Posted by perun
Vi ovde pricate o aranzerima-namernicima i aranzerima-profesionalcima... Svaki namernik zeli da bude ovaj drugi. Ako tvrdi suprotno, laze! Ili je vec 100% siguran da to nece biti... Nazalost... (ovde ne pricam o mladim ljudima koji sanjaju svoje snove, vec o onima koji su svesni da sebe zavaravaju- lako cete se prepoznati, ako se nadrkate na mene posle ove)!

Samo sam hteo da kazem da 2 kategorije o kojima se diskutuje NE POSTOJE!!! Neke druge 2, opisane iznad, DA!

A celokupna prica nema stvarno veze sa ETIKOM... Uhhhh...
E da... zaboravih. Cuvajte se onih "prvih" iznad. Oni vremenom, posto su "neshvaceni" postaju najpametniji, a pamet crpe iz prezira prema ovoj drugoj grupaciji.. Uglavnom zavrse kao KRITICARI radeci za neki magazin i pishajuci po svemu sto nije pravljeno "po njihovoj meri"...

Ovo je upozorenje. Voleo bih da takvih bude manje! Zato se sam pridrzavam "recepta "BOLENJE K****"... Probajte, lekoviot je.

A o producentu, u pravom smislu te reci, se ne moze diskutovati kao o umetniku vec eventualno, supervisoru neceg. Sem u slucaju da nije vise od "sebe"! A to je opet SLOBODA! I takvom poriv nije bio novac... vec muzika...
perun is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules