|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa vec sam se dodirnuo svega ovoga u par postova.... Bass, uglavnom Waves R-Bass plug in sa nekim od preseta (on mu radi i EQ), pa onda u desk (Audient), gde je na insertu skoro uvek stari (1968) Spectra Sonics 610 comp limiter... Cesto puta presviramo bass liniju ili podvucem novu ispod. Nekad je cak iskasapim da radi sa kikom! Uvek mi sve izlazi na isto mesto na desku i uvek tu ima neki eq setting od pre koji uz malo okretanja zavrsi posao...Cesto nema vremena da se eksperimentise! Bubanj, uvek probam da zamenim zvuk ako nevalja pre nego sto ga EQualizujem,...nekad stavim Bomb Factory 1176, nekad Spectar Sonics, nekad nista ako je dobar sampl! Nogu uvek imam na dva fadera (za dodatnu jacinu) a nekad je izbacim i na tri pa se zezam sa kompresorima i eq na svakom, pa onda saberem sve na cetvrtom faderu.. Sta si mislio sa wave-e formatom? Mislis ako ja ne snimam materijal? |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Basshunter kick | Psychogen | Produkcija Elektronske Muzike | 70 | 29-07-2009 03:19 PM |
kick i bass | babilon33 | Audio Produkcija - Tehnike | 8 | 09-10-2008 09:37 PM |
Kick, Kick i Kick | Alen@l5 | Audio Produkcija - Tehnike | 131 | 19-09-2008 10:09 PM |
Bass+kick | Eon | Vlado Georgiev | 6 | 25-02-2005 07:52 PM |