Quote:
Originally Posted by DEMONIO
Hvala!
|
Nema na cemu
Quote:
Dakle kako mi je receno a i kako delom sam videh, tu je drvo najpre, tj. neke daske valjda, pa onda staklena vuna pa ne?to ?to nalikuje dana?njem knaufu...
|
Ok to sam i pretpostavljao
Quote:
Sve je od drveta.. a fizicki ne postoji kontakt izmedju tavana i dela za stanovanje... mislim da bi bilo suludo razbijati tu bilo ?ta jer je najvi?a tacka krova gore na tavanu recimo 1,5 metara mada sumnjam a ka bokovima se spu?ta plus su tu instalacije izgleda tako da... sumnjam!
|
Ne mislim da ista razbijas... nego da li mozes spolja da se popnes na tavan?
Quote:
Mogao bih... ali lak?e je napisati.. Na nekih metar... mo?da malo vi?e... ali tu 1m... 1,2m .. tako nekako...
|
samo jos da mi UCRTAS pored kog zida na tvom planu
Quote:
Kom?iluk nije toliko lo?... da ne ka?em uop?te... makar ?to se buke tice jer su oni prvi ti koji od sabajle forsiraju Belle Amie radio i narodnjake 24/7... tako da problema sumnjam da ce biti... a i ako bude ba? snimanja bubnja ?to mi trenutno oprema ne dozvoljava... nece biti te?ko prilagoditi se kucnom redu...
|
Ok, samo sam napomenuo.
Quote:
To su neki elementi od lamperije valjda iz ujakovog starog stana...
|
To sacuvaj, trebace ti za sobu za snimanje. Naravno, pod uslovom da mozes da to upotrebis... i da nikome ne treba.
Quote:
Skoro su baba i deda dobili nove linije digitalne + jedan novi broj... a sve to je vrlo blizu samoj kucici nekih 6-7m tako da broj za mene nije problem..
|
Ok... to ce ti trebati
Quote:
?to se struje tice, postoji i radi... ali valjalo bi to probati... evo slike taman da vidi? i zid malo...
|
ok
Quote:
E to je sad vec drugi problem... Celog dana razmi?ljam o re?enju gde pravim pregradni zid za sobu za snimanje gde je ovaj postojeci i gluva soba onda ima 188.5x335 a re?ija 300x335 ?to bi mi i finansijski odgovaralo jer bi onda London Z12 mogao da odradi re?iju.... a i znatno je manja povr?ina za pokriti azmafonom i apsorberima u gluvoj...
|
Ja cak razmisljam da nista ne pregradjujes nego da ostavis zidove kakvi jesu, mozda samo onu pregradicu prema kuhinji mozes skinuti...
Budi pazljiv

ti nemas "normalni" slucaj zidane kuce... odnosno nema sta da ti vrati "ljudski" stojeci talas osim one kucerine pored.
Zato ce se dosta cuti spolja, i tavan bi bio dobar da se napuni staklenom vunom, zbog smanjenja buke za okolinu.
Quote:
U tom slucaju bi druga soba od 9 m2 bila neka vrsta lounge... tv.. sony, fri?ider... trosed... sto.. itd
|
Ima smisla, ali ti je to jako dobra soba za snimanje... jos da ubacis onu polovnu lamperiju ponegde po zidovima, to ce biti sjajno...
Quote:
Da tu je bila kuhinja ali nisam mogao od elemenata da pridjem i vidim cega tu ima... ali pitao sam kevu ka?e da kuhinje nema...
|
Bitno je da tu postoji vodovod i kanalizacija... to premestati je jako skupo... besmisleno je.
Quote:
Nemoj sumnjati u razna grejna tela... hehehe.. uostalom.. snima? snima?... pa trk u kucu pored... ispred kamina... pa grejana rakija.. pa meze.. pa tur?ija... ihh... mljac mljac
|
Ok je to, samo racunaj da ces raditi i nocu, i da neces uvek moci da budis okolinu.
Quote:
A ovo bejahu odgovori...
Ajmo sad neko "konstruktivnije re?enje!" heheheh... I ljudi daj napi?ite makar va?e razmi?ljanje ili iskustvo sa svim ovde navedenim, Primacustics, sobe pribli?nih dimenzija.. cuda i ludnice..samo nas dvojica-trojica pi?emo.. heheh
Ajmo... dajte mu ga malo po efikasnosti .. hehe 
|
Pa za sada smo prokljuvili da je tvoja gradnja nestandardna, i da tu postoje razlike u realizacijama... te ajmo da uradimo jos jedan krug odgovora i da jos malo razmisljamo
pozdrav
bogi