Quote:
Originally Posted by mr.lou
moram biti iskren stvar jos nisam poslusao. ali mislim da je za drzavu koja je u razvoju praviti takve kombinacije stvaranje lazne slike nepotrebno. super za slijedeci eurosong ocekujemo da muziku i aranzman radi Wiliam Orbit a pjevace je Whitney Houston. Bez obzira kakvo god da je stanje mislim da treba da se pravi konkurs jer u poslednjih par godina BH Eurosong-a vidjeli smo sve moguce i nemoguce kombinacije biranja pjesme koja ce "predstavljati" BH. Smijesno...
a tek Beovizija... sramota. Politika+muzika kombinacija za povracanje... 
|
Kolega mr.lou mislim ipak da je ovako bolje...I kod nas u BiH je dugo dugo politika bila umijesana...Svake godine mi se dizala kosa na glavi i ono sto sam sigurno znao svake godine je to,iz kojeg entiteta ce da bude izvodjac..sto znaci po nekom nacionalnom kljucu...to mi je itekako islo na k....
Takav nacin biranja je samo moguc u normalnoj drzavi,a ne u drzavi u kojoj postoje tri zasebne drzave ili dvije kao sto je primjer Srbija i Crna Gora.
Kad dodjemo do pameti,to ce biti moguce

Meni se licno dopada kombinacija koju je BiH ove godine napravila...napokon nema onog nacionalnog naboja i mrznje. Sad ce,bar mislim tako,i Republika Srpska i Federacija moci navijati za jedan tim,sto do sad nije bila praksa....a i Srbija nam se moze pridruziti,posto ove godine nemaju svog predstavnika.