Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 19-12-2005, 11:03 PM   #20
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Default Re: Volim Gibonnija

Quote:
Originally Posted by mhz021
@Dushan_S

Ti ovo izgleda nisi procitao. Mozda i jesi ali ne zelis da poshtujes tudje mishljenje. Opet iznosim svoje, nista nisam komentarisao a opet me neko napada. Rekao sam da su po MENI, dostojni.
Da ja sad ne ulazim, Megaherče, brate, rođače, prijatelju, mislim da si preterano defanzivan. Ako će? ti da do?ivljava? da ako neko pomene u post-u posle tebe ne?to ?to si ti pomenuo, samo izlo?i drugačije mi?ljenje od tebe kao NAPAD, i NEPO?TOVANJE, onda stvarno. Znači po?tovanje je da ja mislim isto ?to i ti i slo?im se sa tobom, a da bi se izbegao "napad", ?ta da radim, da čekam da prođe par post-ova pa onda kao izokola ka?em ?ta mislim? Nemam ja nikakav problem da recimo ti misli? da su ABCD avioni pesma stoleća (lupam na primer), ja pričam iz nekog svog ugla jer imam previ?e vremena pa postavljam neku kvazi genezu toga za?to većina ljudi ovde odbacuje tu tzv "kulturnu" muziku. Jer ispada da su samo ljudi ovde glupi pa ne prepoznaju kvalitet i vole lo?u muziku, a svet je pametan pa oni prepoznaju kvalitet. Ja bih brate rekao obrnuto, da su neki ovde uvrteli da prave dobru muziku samo zato ?to se drastično razlikuju od onoga ?to je javno obele?eno kao kič i ?und, ali su pri tome samo u formi kvalitetnog, nedostaje sadr?aja. Mo?da to nisu konkretno Dub-ovi, ali je to sveprisutna stvar u muzici kod nas, kvaziumetnički bendovi koji prodaju mali tira? u BG-u i Novom Sadu i ne skidaju se sa nekih medija, a ne smeju da organizuju koncert nigde dalje jer niko ne bi do?ao.
Elem, ja mislim ?ta mislim, pa i da sam potpuno pogre?io u vezi svega, to nije napad i nepo?tovanje to je MOJE MI?LJENJE, kao ?to je i tvoje pravo da ima? svoje. Opusti se malo
Dushan_S is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules