|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#9 | |
Guest
|
![]() Quote:
1-2 pesme Van gog . Parni Valjak s vremena na vreme snimi ponesto fino ( ne znam da li i originalno ) . Dobar/solidan album je bio Colicev album " Kad bi moja bila " ( ne znam da li i originalan ) . Balasevic ima standardno dobre tekstove , ali sam ga se bas zasitio . Ima kvalitet . Nije mi preterano simpatican . Ne slusam ga . Ako ista mrzim iz dubine duse to je " intelektualni " pravac . Kad ne umes da uradis nesto konkretno , budi " zagonetan " , to pali . Bedno ( najcesce ) . U stvari , vise mrzim " densere " . U stvari , gadim se . Nisam cuo cuo novi album YU Grupe , osim 1-2 pesme sa radija . Standardno , dobri su . Mladji su duhom od 99,9 % ostalih . Mnogo bolje sviraju . Jedna ako ne i jedina svetla tacka na crnilu . Bajaga ume da napise tekst . Ima dobre metafore . Ima stil . Po mom misljenju on je vise pesnik nego muzicar . " Stankovic " ima dobar jazz orkestar . Klinci , obecavaju . Ima vise dobrih mladih ( solo ) pevaca . Cuo sam i jedan izuzetan sopran . Bas izuzetan . Pozdrav ... |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Evo za?to volim D-50 synth | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 50 | 29-10-2007 08:29 PM |
Zasto volim Kawai K4 :))) | Daemian | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 19-10-2007 09:10 AM |