|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Uz sve duzno postovanje prema delima Ricka Rubina,muka mi je od te MTV
komercijalizacije koje je i on deo.Pa mislim poznato je i za Slipknot i za SOAD da su projekt bendovi,napravljeni da postoje par godina,uzmu paretine i nestanu.Sliknot napravljen,SOAD prepravljen. Sto se tice SOAD svidjali su mi se u pocetku kao originalni,ali kasnije su mi se smucili.Svi ti gitaski pravci,da ih globalno sve smestim u ROCK,postoje da bi se SVIRALI!Koja je svrha njihovih pesama da ih doteraju do savrsenstva na cd-u, uz pomoc Ricka Rubina(koji je,uzgred,dobio grdnu lovu od nekog tate da od njih napravi masinu para) a da uzivo zvuce OCAJNO!!!!Gledao sam najmanje dvadesetak njihovih svirki i ni na jednoj me nisu imresionirali sviranjem,cak suprotno.Mislim da je onom njihovom pevacu radio Melodine i Auto-Tune vise nego ovim nasim folklorasima.Kao nagudraju se i najjaci su! Za razliku od njih Slipknot cesto zna da odprzi koncert za postovanje. Muzika koju danas MTV forsira,razlikuje se od nase PINKOVE muzike samo po kolicini para koja je ulozena u nju. ps. ANDY SNEAP RULES !!!!!!
"Without deviation from the norm, 'progress' is not possible." Last edited by alen; 01-12-2005 at 12:56 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|