|
Vlado Georgiev poznati kantautor, producent i tvorac studija "Barba" diskutuje o produkciji sa vama |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
ja bih recimo dodao da to opet zavisi od pjesme same. jer recimo imate shit text pokusavacete da iskopate pjesmu sa muzikom i aranzmanom sto je moguce uraditi. dok je recimo ako imate extra tekst moguce da pokopate pjesmu sa shit aranzmanom.
znaci ako je muzika odluka kakva ce pjesma biti BITNIJA je muzika. ok? a to je kao pravljenje koktela zavisi sta ces ubaciti, koliko ces ubaciti i sl. rijeci su recimo neko pice koje stalno dodajes u koktel a i ne moras (instrumentalna muzika). sad hoces li staviti secer oko case koju ces casu koristiti, hoces li dodati ananas, bananu ili kivi do tebe je... inace oko koktela nemam pojma i nikad nisam radio u nekom baru ali mi je sad to poredjenje doslo pa sam ga morao napisati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() naveo bih primjer, kad bi moja bila. text je van nekog standarda ali pristup pjesmi sa muzicke strane je mogao da bude komplikovaniji ali nije bilo potrebe ipak je to Chola. i pjesma mi se generalno jako svidja. ![]() pozzzzzzzzzzzz |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
AKAI EWI na malo drugaciji nacin | Bitch | Razno | 2 | 26-08-2009 06:10 PM |
Tvoj nacin snimanja i miksanja vokala | FrankoPanko | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 9 | 09-04-2009 06:07 PM |
Dinamicki procesori na majstorski nacin | LACKY | Audio Produkcija - Tehnike | 20 | 04-08-2006 02:40 AM |
Moj princip stvaranja glazbe | ANITA | Razno | 7 | 26-03-2004 03:33 PM |