|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Tako je,to sam i ja rekao.Malo je zapetljana prica oko ovog
problema ali sam skontao sta covek pita. Problem sa cubase-om,ako je to uopste problem(nekome mozda to treba) sto ne dozvoljava send na send sto na pravim mixerima mozes izvesti(Neki od sendova vratis na mixer kao poseban kanal pa njega bojis opet nekim drugim sendom).U cubase to ne moze.Cak i ako ga vratis na nacin koji sam gore spomenuo,preko asio in-a kao neki in kanal opet na njemu nemas varijantu send-a.Na Fx kanalu mozes dodavati efekte ali samo kao inserte pa unutar samih efekata,ako to dozvoljavaju,dozirati kolicinu samog efekta. Rutiranje buseva unutar cubase nije moguce sto mu je svakako mana.Mozes eventualno taj bus renderovati u audio pa dalje raditi sa njim sta hoces. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Potrebna pomoc oko git. efekata | kVu | Gitarska Produkcija | 9 | 23-01-2007 06:15 PM |
Razvoj efekata na GPU-u | peraZdera | DSP forum | 31 | 10-05-2006 10:31 AM |
Automatizacija Waves efekata u SX2 | sashonz | Audio Software | 4 | 12-07-2005 11:35 AM |
Redosled efekata na kanalu | acaradio | Audio Produkcija - Tehnike | 38 | 07-06-2005 01:11 PM |