|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Nedavno sam bio u Dubaiu sa nekim ljudima iz Australije. Sedimo družimo se..i sad kao, ajde da pogledamo na YT "neÅ¡to o Srbiji" (jer su ovi ljudi znali o Srbiji taman kolko i prosečan Srbin o Miramaru ili Brunejima)
Upalimo YT onako random..slike Beograda, železnika stanica, trubači. I sad, ja reko da se malo zadržimo na trubačima (Å¡ta drugo?) kad će jedan "hmm...I saw these in Mexico too.." ![]() Kasnije, kad su bili u Bg, pa dođu negde gde se svira živa muzika, a ovi pevaju neke "kavere" na engleskom, tražili su da čuju neÅ¡to autentično srpsko. I Å¡ta onda tu čovek da i ponudi? Frulu? Ili ove neke arhaične "mori momo ubavo devojče" pesme koje ni ovde niko ne sluÅ¡a? Muzika, hrana, obrni oreni - kultura. Sve nam je toliko izmeÅ¡ano i neuhvatljivo, da nije ni čudo da ljudi traže izlaz (i izraz), "brend", "neÅ¡to naÅ¡e"...i zanimljivi su ti pokuÅ¡aji. Meni lično uglavnom smeÅ¡ni, kao ovi o kojima se priča. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Turbo folk ili sta god ? | ugljesa | Promocija radova | 8 | 24-10-2012 01:46 PM |
gastos folk.......... nova kategorija | shashko | Razno | 12 | 27-11-2010 11:30 AM |
Folk(Narodna)muzika | master29 | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 111 | 03-03-2008 03:28 AM |
YU Pop & Folk VS. ....... | idekius | Razno | 53 | 28-11-2007 10:48 AM |