|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav
![]() ![]() Kanye West - Lost In The World https://www.youtube.com/watch?v=ofaRvNOV4SI Da li moze malo detaljnije objasnjenje? Kolko ja cujem (intro da se gleda samo) spazio sam glavni/mono vokal(mozda ima i na njemu neki preko) i plus 4 ukupno 'okolo'...(verovatno mi i nije tacna pretpostavka, ali jbg ![]() Da li je npr. bitno da li se snimao svaki glas (taj bek) individualno ili moze da se kopira, tj. dva se snime pa se kopiraju...da li se svaki nov vokal (ako se znaci svaki snima zasebno(kao u ovoj pesmi, ali pitanje je za i uopsteno)) mora na 'na svoj' nacin kompresovati, odraditi EQ, penovanje naravno svaki za sebe, i verovatno neki trik oko reverb-a i delay-a...? ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako spojiti analogni mixer? | Daniel.M | Computer Hardware | 10 | 22-10-2015 08:41 PM |
Sirina vokala | StevicaNish | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 03-09-2014 01:59 PM |
Kako dobiti ovaj efekat vokala ?Akon | ugljesa | Tutorijali | 4 | 06-01-2010 01:29 PM |
Upomoc-kako spojiti notebook i gitaru??? | daemon | Computer Hardware | 14 | 14-11-2009 08:25 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |