|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ma šta ćeš se zaje* sa CNC-om!
Bušilicu u ruke, izbušiš rupe i ćao! Ionako ti je promjer šarafa manji uvijek od promjera rupe na uređaju pa ćeš imati toleranciju plus minus milimetar što ti je sasvim dosta. Ako računaš da je visina 1H uvijek ista za svaku spravu, uzmeš šubler u ruke (ne znam kako vi to zovete - ono za precizno mjerenje) i na svakih 4.45mm (nisam siguran za broj, provjeri koliko je visina 1H) udariš rupu bušilicom i to je to. Lupiš jednom snažno sa šilom i čekičem na mjesto gdje ćeš bušiti tako da ti borer od bušilice ne bježi kada kreneš po aluminiju i to je to. Garant neće biti odstupanja ako si dobro izmjerio, i sve sprave će savršeno sjesti na svoje mjesto!
Tags |
diy rack strip |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
POMOC!!!Digitech GSP-21 Legend RACK | Change | Gitarska Produkcija | 0 | 09-10-2011 12:47 AM |
K: WaMi rack 24 bez rack djela (ili sa) | mehunovic | Kupujem/trazim | 0 | 06-03-2011 02:07 AM |
HOME RECORDING Brass instruments - oprema do 1000 eura,najbolja opcija,POMOC!!! | Dragan88 | Computer Hardware | 4 | 30-01-2011 07:22 PM |
Kupujem Motif ES rack, Triton TR rack | yeah666 | Kupujem/trazim | 1 | 27-04-2010 08:30 PM |
neka oprema koju sam nabavio pa mi sad treba vasa pomoc | bossnup | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 15-11-2008 10:54 AM |