|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Ako ti trebaju slusalice za miks mislim da ti je najbolji izbor akg k240. DT 770 jesu udobne ali, barem mene, ne inspirisu i ne deluju mi ni priblizno neutralne. Akg imaju dosta izbalansiran zvuk, jako su udobne i sto je, po meni, jako bitno lepo zvuce. Na njima mozes i da slusas muziku sa uzivanjem. Nemaju nasvirane visoke i nabudzen bas. Jedino je problem sto nisu potpuno zatvorene ali mislim da su dovoljno zatvorene da ti ne smeta buka spolja za rad.
M50 su, za moj ukus, previse nabudzene u basu. To ne znaci da su lose, daleko od toga. Zavisi na sta si navikao i kako cujes muziku. Pretpostavljam da bi ti, ako radis neku elektronsku muziku i volis da ti kick tuce, M50 bio najbolji izbor. Sve u svemu, ako ikako imas priliku da cujes neku pesmu koju poznajes na ovim modelima, to bi ti bilo najbolje. Onda mozes i sam da ocenis na osnovu svog ukusa. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Odabir zvucne i preampa do 600? | seba04 | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 3 | 09-06-2011 11:55 AM |
Odabir maticne za DAW !??Help | ugljesa | Computer Hardware | 38 | 12-09-2009 04:29 PM |
Odabir sobe | Hepek | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2009 04:36 PM |
Odabir opreme.. | DADDY Z | Slobodan Milunović - Boban | 11 | 03-06-2009 11:33 PM |
ODABIR sample KLAVIRA ZA BRZE DIONICE - pomoc molim!! | ANITA | Audio Software | 18 | 07-09-2004 04:48 AM |