Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 22-01-2014, 03:28 PM   #18
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Slate Virtual Microphone System

delim misljenje sa svima ovde sta ste sve rekli apsolutno spot-on...
s jedne strane ne mogu da ga krivim sto uzme nesto i doradi do neke max forme, kako bi zadovoljio cist konzumerizam i pritom se obogatio...to je jednostavno neminovno, vidi se da voli da stalno bude korak ispred ostalih, da sledi jobsa i jos neke gurue tehnologije, vidi se da je pozajmio od epla nacin kako prestaviti proizvod u smislu "a zamislite savrsenstvo, e mozda ne znate kako izgleda al evo ovako izgleda" i sledeca scena, ljudi bacaju pare u monitor .Lik jednostavno nije izmislio vrucu vodu ali je izmislio bolju verziju nekog bojlera i na tome mu svaka cast, koristim par proizvoda nista losiji od konkurencije neki cak se i isticu...
a s druge strane njegov nastup definitivno nema veze sa tim da proizvodjaci budu zadovoljni vec se vidi direktna pozadina - zelim i ja da budem gejm chejndzer, da i mene sutradan velicaju ko nevea ili jobsa... no dobro, svako ima svoj nacin, i vidjenje uspeha, svaka njemu cast ja bi licno voleo kad bi on uspeo da izadje iz te neke karikature i stvarno se ostvari kao neki novi audio mesija, zasto da ne... al s druge strane opet mislim, da bi mu bolje lezalo da bude holivudski glumac, jer upada u onaj sablon americkog sitkom superstara, jer definitivno lici na Dane Cook-a
BlasterMaster is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules