![]() |
Slate Virtual Microphone System
U dramatugija, amerskom duhu naravno :) - secam se da je Antares svojevremeno imao tu ideju
<iframe src="//www.youtube.com/embed/_rzzoFCm8qk" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe> |
Re: Slate Virtual Microphone System
Slate je opasan lik.. kao i njegovi plugovi !
|
Quote:
Ne razumem malo taj isforsirano agresivni narativni pristup, ali sigurno ima nekog efekta :) |
Quote:
|
Dobar komentar na GS-u: " Steven will be laughing all the way to the bank on this one."
Pozdrav, Vasa |
Quote:
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/7zf9JD-uvhg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Pevam pa rasturam...
|
zar ne bi proizvođači trebali imati neku vrstu prava na takve stvari. Ovo je na neki način plagiranje tuđe komponente? Ako postoji pravo na vizualni patent, za?to ne bi bilo i na zvučni :/ Mislim ne doslovno, jer je komplicirano kontrolirati. Al malo je retardirano da je dopu?teno da skupljaju novce na tuđem imid?u i dugogodi?njoj tradiciji (npr u-87->s-87 ili sm57), i onda se izvlače da su sličnosti slučajne, a kada treba prodati stvar onda je "Potpuno identično"
|
Quote:
Ako autor 'emulacije' ima blagoslov od neke firme koju emulira tj. ako je u nekom deal-u s njima tipa UAD ili Waves - sve je ok, problem je nastao oko onih koji to rade bez toga, mislim na Nebula, gde se sempluje oprema, ili impulsi npr - ne znam kako je to regulisano. Cak je i Casey/Bricasti aminovao IR sa Bricasti reverba pod uslovom da se ne naplacuje. Za Slate-a ne znam kakva je situacija...ne verujem da nije regulisao to pitanje |
Piratluk u softwerskom svetu je jos uvek neophodan po svemu sudeci,kako je nestao Air,ovi sebi poceli previse da dozvoljavaju :) Mene zanima sta je u ovim slucajevima sa tim svetskim organizacijama za zastitu potrosaca?Isto kao sto za ostale proizvode mora u deklaraciji doslovce tacno da pise sta je unutra.Ovo sto on nekoliko puta naglasava tokom ove najave i stalno naglasava da se dobija "identicno" nesto necem drugom,je nista drugo neko obmanjivanje potrosaca i prevara.Bar je u ostalim sferama kupac-potrosac odnosa to uglavnom izricito zabranjeno.Vestina modernog marketinga na zalost i jeste na neki nacin obmana,zaslepvljivanje ali daj,neka to bar bude mudro,koliko toliko moralno upakovano pa gde prodje prodje.Ne ovako agresivno i ocigledno kako sebi gosn Steven sve vise dozvoljava...Nema price oko njegovog doprinosa modernim audio tehnologijama ali taj njegov "maco" i ja sam Bog stav sve vise iritira....Mnogo mnogo zanimljiviji bi bio kad bi malo vise pustio Gabriel-a da kaze sta ima o svemu tome,geniju koji stoji iza svega sto je uradio Slate Digital umesto sto konstatno pokusava sebe predstaviti kao mesiju Digitalne ere zvuka...moje misljenje
|
All times are GMT +1. The time now is 07:35 AM. |