|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Pa ima da se nađe sigurno za manje para, recimo, sinoć sam naleteo na ovaj wi-set za nekih $280. To sam cene lupio odokativno!
Za to drugo se apsolutno slaže i to me najviše brine... S druge strane, malo me brine predpojačalo za kondenzatorca, pošto znam koliko često sranje umeju da budu na rentiranim mikserima... Za treće se slažem takođe, s tim što sam imao prilike da ih probam (doduše oba žičana) i oba su mi odgovarala, svaki na svoj način, tako da sam na osnovu toga u dilemi.. (a pogotovo sada kada sam našao wi za $280) Jedini problem mogu da budu lažnjaci, al' izboriću se nekako sa tim... Hvala svakako na mišljenju! Zbog mešanja frekvencija, crkavanja predajnika i to ću verovatno uzeti žičani, ali... ) Ima li još neko kakvih predloga? ![]() P.S. I da, može li neko da mi pomogne da odgonetnem razliku između Shure Beta 87a i 87c? Last edited by Alexxxa; 05-08-2013 at 06:42 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji mikrofon za ozvucavanje violine live ? | Dijabolik | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 31 | 05-06-2012 07:17 PM |
Live mikrofon za duboki muski vokal? | korenjak | Live Sound | 17 | 14-09-2011 08:05 AM |
Home studio mikrofon pomoć | Goran B | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 28-05-2010 07:25 PM |
DILEMA: Koji mikrofon uzet? | tex viler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 68 | 16-09-2009 01:02 PM |
Mikrofon za Live???? | darxx | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 23 | 29-01-2007 03:53 PM |