Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 14-07-2013, 04:58 PM   #26
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Kontakt 4/5 Library MAKE ITSELF

Quote:
Originally Posted by pekilik View Post
Ne nisam mislio na taj program mislio sam na ubacivanje jednu po jednu, ako su jednom instalirane nije ih potrebno stalno instalirati vec samo dodati preko opcije add, verovatno ste tako i radili ali eto da pomenem ide jako brzo osim ako neko nema stotinak library-a...
To da, ja se ne secam kad sam instalirao zadnji put biblioteku. Drzim banke raspakovane i instalirane na hardu i do sada sam ubacivao rucno jednu po jednu sa ADD LIBRARY, na ovaj nacin. Medjutim nakupilo se toga dosta, pa sam hteo da, sa ovim programcicem (by DoubleY), to uradim u jednom kliku... I napravio kupus salatu od mojih biblioteka Morao sam po netu da trazim ispravne info fajlove da bi radile na onaj stari nacin, ni tako vise nisu htele

Ovo sa registryjem bi trebalo da upali sa jednim klikom, jer to je sve sto kontakt uradi inace sa ADD LIBRARY. Ako je putanja do biblioteka ostala ista, nema sta da se brine. A ako krene da luduje nesto, isto tako moze da se obrise taj .reg entry, pa aj jovo nanovo, jedno po jedno...
psionic is offline   Reply With Quote

Tags
kontakt library

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules