|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ja imam svakakva iskustva od najboljih do najlo?ijih.. Jedna pjesma mi je uglazbljena kaj nisam mogla vjerovati koliko je dobra u aran?manu (dodu?e dio je moje glazbe), dok je drruga monotona kaj me razočaralo, pa sve do rock teksta koji je pretvoren u valcer pa onda spa?avaj i trpi da spasi? pjesmu.
Kakva su Va?a iskustva? Kako se postaviti prema tome? Pustiti da se pjesma snimi jer i onako ni?ta ne mo?e? učiniti (nije da mi sad snimaju gomilu pjesma) ili tra?iti korekcije u gloazbi koje neće biti ni pod razno ispo?tovane, čak suprotno.. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
prodajem tekstove | kemalv | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 7 | 02-06-2013 12:36 PM |
Va?e mi?ljenje o A. Auditionu 3 | choi | Audio Produkcija - Tehnike | 7 | 14-12-2008 05:38 PM |
Volio bih čuti va?e komentare na produkciju | Mrmot | Promocija radova | 9 | 28-11-2005 09:02 PM |
va?e ?elje i ma?tanja? | dlukace | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 12 | 16-08-2004 04:54 PM |