| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  11-03-2012, 10:12 PM | #15 | |
| VIP Member Join Date: Aug 2006 Location: Zemun 
				 |  Re: pesma Srbije za Eurosong2012 by Zeljko Joksimovic xD Quote: 
  ! Pesma se završava nekakvom frankenštajnovskom akcijom koja počne kao "middle eight" a završi kao refren. Kapiram da je pesma pisana da traje oko 4 minuta pa je premontirana na 3'00" (evrovizijsko ograničenje), ali da ipak zadrži sve što je kompozitoru palo na pamet. Kao loše skraćen "director's cut" nekog filma. Sam refren uopšte nije toliko loš koliko je pogrešno tretiran. Ali sve to nema veze, lično mi je drago to što ipak pričamo o samoj pesmi, a ne o liku Željka Joksimovića ili RTS-u. Pozdrav, Vasa P.S. @Hart: Niko ne kaže da je "kružna" forma neprikosnovena, ali izgleda da ipak poseduje neku svoju "magiju" čim se toliko ustalila u popularnoj muzici (od "cajki" do štatijaznam kakvih alternativnih urbanih žanrova). 
				__________________ TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 11-03-2012 at 10:39 PM. Reason: P.S. | |
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Svi smo mi pomalo Zeljko Joksimovic! | AudioStorm | Pricaonica | 23 | 03-03-2012 03:32 PM | 
| Roki i Zeljko Joksimovic | Geronimo | Razno | 5 | 12-03-2010 11:02 PM | 
| Hari i Zeljko Joksimovic BiH Eurosong | Zid | Razno | 20 | 23-05-2006 03:12 PM |