|
Live Sound Razmenite iskustva o uredjajima za live sound koji obuhvataju opremu i rad sa zvukom uzivo. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Treba mi "suva" mixeta za ?ive svirke sa:
? 2 aux senda ? efekt procesorom ? 10 ulaza (optimalno 8 mic + 2 stereo, ali mo?e i 6 mic + 4 stereo) Opcije koje bi bile korisne: USB stereo snimanje Inserti za main out Drugi efekat Mikseta od 12 ulaza (10m+2s ili 8m+4s) bi takodje dolazila u obzir ali preko toga bi bilo već suvi?no. Po?to mi je Dynacord CMS-1000 finansijski van doma?aja, zanima me da li postoji neka "bud?et" varijanta koja bi zavr?ila posao pristojno? Mo?da gre?im, ali imam utisak da oko Dynacorda kru?i mnogo vi?e fama nego ?to on zaista radi tako da opravdava svoju cenu. Ono ?to sam uspeo sam da pronadjem u tom formatu jeste sledeće: Allen & Heath ZED 12FX Behringer XENYX X1832USB ili X2222USB Behringer XENYX XL1600 MACKIE CFX 12 MKII Samson L1200 Soundcraft MFXI 8 Wharfedale SL-824 USB Yamaha MG 166 CX (ima i USB verzija) Kao polu-laik u ovoj oblasti, najvi?e naginjem ka Soundcraftu a Allen & Heath me odbija zbog toga ?to poslednja 3 kanala imaju samo Hi i Low EQ. Mada mi i Samson deluje interesantno i deluje mi najopremljeniji po pitanju ulaza i izlaza. A ?to se tiče Behringera, da li se ova XL serija po bilo čemu razlikuje od ove druge? Po?to vidim po ceni da je duplo skuplji mikser. Mada, jednom davno sam pročitao da kad je Behringer u pitanju - ?to manje mehaničkih delova, to veća verovatnoća da će raditi kako treba ![]() Nisam pametan i pretpostavljam da su svi ovi mikseri tu negde. Samo bih koliko god je to moguće voleo da izaberem neki optimum. Last edited by wladymeer; 07-12-2011 at 02:21 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Konzole (mixeri) | Arthur | Analogija | 66 | 02-06-2015 09:58 AM |
Lag vs Dan Mute - would LIVE for $$$ (live act) | Lag | Produkcija Elektronske Muzike | 0 | 07-01-2009 11:57 AM |
Mixeri: Soundcraft EFX8 ili Behringer Xenyx 1622fx | frcko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 16-08-2008 06:46 AM |
Mackie mixeri Onyx serije | Jan | Computer Hardware | 4 | 06-04-2006 11:14 PM |
SFP 4.0 mixeri | idekius | DSP forum | 11 | 24-07-2004 09:35 AM |