|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 | |
|
SuperModerator
|
Quote:
mada opet, to je skoro najbolji AT protiv entry-level Neumanna... TLM ti je garant bio pretvrd i midlast, a AT fullrange finoca.Earthworks? To je opet kul, ali sve od te firme mi vuce na hiper-clarity (ala DPA) i klasiku, jazz... Mnogi su ipak navikli na neke nonlin distove i karakterne crte kod majkova kako bi se neki elementi lakse smiksali. I iako je recimo ceo drumkit snimljen sa 15 DPA ili Earthworks majkova, lakse ces smiksati neki Shure/Sennheiser komplet (sa pristojnim OH) nego taj Hi Def sound (osim ako ne radis neki jazz) ... Back to topic. Majk za 500e? Moj prvi i jedini izbor bi verovatno bio neki Shure iz KSM serije (ne ovi novi crni, nego silver). Nikada me nije izneverio, super sound za te pare. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|