|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Pozdrav svima,
Nov sam na forumu. Snimam muziku u kucnim uslovima s bendom ali do sad smo uglavnom 'kucali' bubnjeve a ostale instrumente i glas snimali jedan po jedan. Pogledao sam par uputstva sa foruma i sad imam vise pitanja nego odgovora. Zanima me koja je oprema potrebna da se simultano snimi 10 kanala a da oni svi u kompjuteru izadju kao odvojeni snimci(svaki kanal poseban fajl) i da li ovaj Beringher moze da resi to. http://www.behringer.com/EN/Products/X2442USB.aspx Napomena: Nije mi potrebna kvalitetna oprema niti predpojacala niti bilo kakav 'ispeglan' zvuk. Naucio sam da izlazim na kraj sa nekvalitetnim signalima. Moje konkretno pitanje je: Da li ovaj model Behringer miksete moze, povezan na usb, da prenese 10 mikrofonskih kanala kao odvojene kanale u racunar gde bih ja posle mogao da ih miksujem. Hvala. |
![]() |
![]() |
Tags |
behringer xenyx x2442usb |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dilema - potreban savet | Mitjovan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 22-01-2009 11:11 PM |
Mixeri: Soundcraft EFX8 ili Behringer Xenyx 1622fx | frcko | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 5 | 16-08-2008 06:46 AM |