Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 15-07-2011, 11:06 AM   #1
Sima Strahota
Member

Sima Strahota's Avatar

Default Potreban savet za Behringer Xenyx

Pozdrav svima,

Nov sam na forumu. Snimam muziku u kucnim uslovima s bendom ali do sad smo uglavnom 'kucali' bubnjeve a ostale instrumente i glas snimali jedan po jedan. Pogledao sam par uputstva sa foruma i sad imam vise pitanja nego odgovora.

Zanima me koja je oprema potrebna da se simultano snimi 10 kanala a da oni svi u kompjuteru izadju kao odvojeni snimci(svaki kanal poseban fajl) i da li ovaj Beringher moze da resi to. http://www.behringer.com/EN/Products/X2442USB.aspx

Napomena: Nije mi potrebna kvalitetna oprema niti predpojacala niti bilo kakav 'ispeglan' zvuk. Naucio sam da izlazim na kraj sa nekvalitetnim signalima.

Moje konkretno pitanje je: Da li ovaj model Behringer miksete moze, povezan na usb, da prenese 10 mikrofonskih kanala kao odvojene kanale u racunar gde bih ja posle mogao da ih miksujem.

Hvala.
Sima Strahota is offline   Reply With Quote

Tags
behringer xenyx x2442usb

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules