|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Pozdrav,
Dakle ja sam na WIndows XP x86. Ono sto mene zanima je ta frka oko firewire driver-a. Trenutno ovo pise u device manager-u: Texas Instruments OHCI Compilant IEEE 1394 Host Controler a Driver details: C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\1394bus.sys C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\arp1934.sys C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\enum1394.sys C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\nic1394.sys C:\WINDOWS\System32\DRIVERS\ochi1394.sys Posto sad imam Profire 2626 i imam firewire controler na samoj plochi (Texas Instruments) a imam i karticu koja je NEC (ja sam bio ubedjen da je TI), imao sam dva plava ekrana preko NEC-a. E sad sam izvukao tu kartu iz racunara, i profire ubo u TI-ov kontroler na samoj plochi. Malo sam citao o drajverima i to, i video da svura preporucuju te Legacy drivere, ali za Windows 7. Da li to isto vazi i za XP, posto nisam uspeo da izguglam ![]() Hvala! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Izasao Korg Legacy 3D edition... | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 27-11-2007 07:44 PM |
KORG LEGACY | FLAYFINGER | Audio Software | 8 | 10-05-2004 01:05 PM |