|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Takav sam i ja dojam dobio kad sam ga prvi put koristio...moze se puno napraviti ak se nekom da pipkati po tome...to sa unutarnjim krivuljama je pogotovo korisno kod slabijih pjevaca kojima pada intonacija na kraju fraza pa ih se da malo "popraviti"
![]() Posto snimam ljude iz hobija i ne susrecem se sa nekim vrhunskim pjevacima Melodyne kod mene ima poprilicnu kilometrazu...sati i sati "peglanja" ![]() Treba samo paziti da se (kao i kod mnogih drugih alata) ne pretjera s koristenjem jer se gubi na prirodnosti...dobro je imati orginalnu snimku sastrane za A/B usporedjivanje. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Melodyne Editor !!!!!! | DaBear | Audio Software | 27 | 02-10-2009 12:54 AM |
PC editor za DX7 | redroom | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 11 | 07-07-2008 03:00 PM |
Sound and Music po drugi put! | Tiki the Boyler | Razno | 9 | 24-08-2006 03:36 PM |
cubase/nuendo: logical editor i drum editor | SandRob | Audio Software | 2 | 10-05-2005 05:58 PM |