|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
evo kupio Yamahe.
Nego imam jedan problem pa da ne otvaram novi topic.Naime tek počinjem raditi sa monitorima ,do sad su mi slu?ile slu?alice za sve - i snimanje i miksanje (neću reći mastering da ne serem previ?e). Uglavnom,..kad kliknem onaj gumbić za monitoring u cubaseu sve se lijepo čuje,..gitara mi je u?tekana u karticu i sve pet.Ali upalim monitoring za mikrofon i počnem pjevat u njega par sekunda se čuje,ali onda se vi?e ne čujem u monitorima.Nije stvar u kabelu od mikrofona a (99%) ni u mikrofonu.Znam da moram neku opciju podesit u programu. Ne znam ni kako da se sa monitora prebacujem na slu?alice. Početnik sam u radu sa monitorima pa imam zilijun pitanja...Od kud početi? I zanimaju me ?ta su to analogni i digitalni ulazi. ?to je to S/PDif? Koja je razlika između Balanced outputs i unbalanced outputs? Koristim externu zvučnu M-Audio Firewire solo. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LCD monitori | Solozabal | Computer Hardware | 0 | 27-05-2009 06:23 PM |
Preporuka monitora do 3000 kn? | BladeR | Monitoring | 32 | 24-02-2008 10:35 PM |
akai mpc 3000 - roger linn | GRDI | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 75 | 29-01-2008 01:42 PM |
veliki monitori vs mali monitori | liman021 | Monitoring | 4 | 13-07-2006 12:06 PM |