Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-05-2009, 07:18 PM   #1
idekius
Mason

idekius's Avatar

Thumbs down ElektroIvo - EMT madjioničar

Da... mesto mu je baš u "instrumenti i studijska oprema"... naš član me je zaista oduševio!

Zna se da sam imao muku sa "EMT 261" kompresorom. Ne ide da nabrajam ljude koji su ga "popravljali", reći ću samo da je bilo više njih i da niko nije uspeo da ga servisira. Kompresor se pretvorio u pravu agoniju za mene! Padalo mi je na pamet da ga stavim na panj i raspalim maljem po njemu
Agonija je bila tolika da sam poverovao da to jednostavno ne može da proradi kako treba i unapred ga otpisao bez obzira na to što mi je ElektroIvo rekao : "Sredićemo...".

Roginator mu odneo module, platio servis i vratio module nazad u Srbiju, čime je ispunio dato obećanje i potpuno ispravio zajeb do kojega je došlo. Čovek je pred amnom potpuno čist!!!
Kada sam preuzeo module, nisam ni žurio da ih probam. Stajali su danima... Mislio sam da jednostavno ne postoji šansa da to radi kako valja. Doživeo sam prijatno iznenadjenje! Kompresor radi kao sat!!! Ne znam šta je ElektroIvo uradio, ali... dugujem mu večeru i brdo vina

Hvala veliko ElektroIvo...
Optužiće me neko za reklamiranje, ali... znam koliko znači imati pravog elektroničara, kada svuda ispušiš i nemaš rešenja. Topla preporuka svima...
Kad? se jednom opet nadjem u nekom kompleksnijem problemu, znam kome da se javim, pa makar nosio spravu pešaka do Zagreba
Attached Images

Last edited by idekius; 04-05-2009 at 08:24 PM.
idekius is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules