|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MCI Master
|
![]()
e hebiga
meni je stvar super.... odlican sound..super ideja i spoj malo pop, elektra, dancea i rnb..... zasto ne ako crnci mogu kopirat stare stvari koje smo prezvakali i prejahali ( otkrili auto tune, nord lead i virusa ![]() a te spike da je to za klince je bez veze......svi mi zelimo biti kinci i veselit se a ne tripati cijelo vreme na ozbiljnost i urbanost..pun mi toga...ajde neka neko vec nesto napravi odavde i tako se probije vani.. pa da se i njemu veselimo sta se glazbe tice cijenim svaciji odabir..hip hop, classic, narodnjak ili rock.... ali ajde da kriticari jednom u zivotu ne pljuju glazba koja nije njihova domena... to ja zovem best of ... kad rok kriticar pljuje vrhunski i odlican dance projekt ili sl..... ![]() ionako mislim da se sve mjesa u neki cuspajz.... pa ...ako gledamo nove trendove lady gaga je barem inovacija sada ce i mene da napadnu ko dabear-a ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
LAdy GAGA - OPET! | DaBear | Razno | 3 | 04-11-2009 11:21 PM |
Lady Gaga-Poker Face (KSL Jnr1 Mix) | Overdrive | Promocija radova | 13 | 05-08-2009 10:19 PM |
lady gaga paparazzi remix | serbianzoro | Promocija radova | 5 | 11-07-2009 04:45 PM |
lady gaga - just dance (rock re-edit) | crnac43 | Promocija radova | 7 | 03-04-2009 11:00 AM |